Profesija: Students


Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Latvijas izlase šā gada pasaules čempionātā hokejā.
Publicēts 12. maijā, 2010.
Kā jau visiem, kuri seko mūsu izlases gaidām, šā gada pasaules čempionātā hokejā, kurš norisinās Vācijā, mūsu izlasei īpaši spoži līdz šim nav klājies - zaudējums ar 1:3 pret Šveices izlasi, kā arī ar 1:6 pret Olimpiskajiem čempioniem Kanādas izlasi.

Šodien 17:15 pēc mūsu laika norisināsies pēdējā, kā arī priekš mūsu izlases izšķirošā spēle pret Itālijas izlasi. Kā zināms, lai turpinātu spēlēt nākamajā kārtā mūsējiem šodien ir obligāti jauzvar. Arī Itālijas izlase iepriekšejās spēlēs cieta zaudējumus (1:5 pret Kanādu, 0:3 Šveici) un tas nozīmē, ka mūsējiem der uzvara arī papildlaikā (ceru, ka mums papildlaiks nebūs nepieciešams). Ja mūsējie mūs nepāsteidz ar sliktu spēli (t.i. uzvar Itālijas izlasi) tad nākamajā kārtā pretī stāajas Zviedrijas izlase, Čehijas izlase un visticamākais, ka Norvēģijas izlase, kura vakar 3:2 uzvarēja Čehijas izlasi.

Par nākamās kārtas spēlēm:

Spēle pret Zviedrijas izlasi būs grūta, jo
Zviedri iepriekšējā čempionātā pieļautās kļūdas vairs nepieļaus un viennozīmīgi pretendēs uz godalgotajām vietām;

Spēle pret Čehijas izlasi - Čehijas izlasei šogad ir relatīvi vāja izlase, trūkst vadošo spēlētāju un pie labas spēles no mūsejo puses, ir iespējams iegūt kādu punktu;

Spēle pret Norvēģijas izlasi - protams mums izdevīgāk būtu, lai tālāk tiktu Francijas izlase, jo viņi tomēr ir relatīvāk vājāki par Norvēģijas izlasi, bet lai vai kā mēs ESAM SPĒCĪGĀKI par B divīzijas izlasēm un šeit jautājums par to, kurš uzvarēs nebūtu īsti vietā!

*Ja mūsējie jau no sākta gala nebūtu vārijuši sūdus (uzvarējuši Šveices izlasi, kuru VARĒJĀM uzvarēt), tad cīņa ceturtdaļfinālā šķistu vēl reālāka nekā šobrīd. Lai vai kā, manuprāt ši Čempionāta grupas kārtas izloze mums ir bijusi viena no veiksmīgākajām!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: